Om oss

Välkommen till vår härliga hemsida om tärningar & tärningsspel! Är du lika spelglad som oss och älskar klassiska tärningsspel där det är turen som styr över utfallet? Då har du hamnat helt rätt. Vi har full koll på de hetaste tärningsspelen och guidar dig till nya spännande spel att testa.

Vi har populära spelguider om tärningsspel

Tärningsspel är alltid lika populära och det bästa av allt är att de flesta dessutom är riktigt enkla att spela. Oavsett om du vill spela med familj och vänner eller på nätet så finns det gott om olika versioner att testa.

Vi har därför passat på att sammanställa guider till olika spel som vi tycker att du absolut inte får missa. Hos oss hittar du all information du behöver om olika tärningsspel. Vi har full koll på allt från klassiska Yatzy till populära Sic Bo. Oavsett om du vill lära dig hur spelen fungerar eller få lite tips om strategier och satsningar så ser vi till att hjälpa dig.

Våra schysta spelguider hjälper dig att snabbt komma igång med att spela. Vi har valt att rikta in oss på riktigt enkla spel utan svåra regler. Då får du mer tid över till att spela!

Vi lär dig att upptäcka strategierna bakom spelen

Bakom den här hemsidan finns ett gäng glada spelentusiaster som vill dela med sig av allt roligt spel som finns där ute. Vi har lärt oss en hel del av att testa, spela och vinna på olika spel. Nu har vi samlat ihop all vår erfarenhet för att kunna introducera dig till den härliga spelvärlden med tärningsspel.

Att spela tärningsspel är egentligen inte alls så svårt som man kan tro. Eftersom spelen är så kallade turspel så gäller det bara att kasta tärningarna och hoppas på tur. De flesta spelen har enkla regler och dessutom behövs det inte mycket mer än några tärningar och papper och penna för att kunna spela.

Det finns dock en hel del strategiskt tänkande och olika satsningar som man kan göra för att öka sina vinstchanser. Därför vill vi med våra guider introducera dig till de olika spelen och till en tanke om att du visst kan förbättra dina vinstchanser trots att det handlar om turspel.

Hör av dig till oss

Om det finns något du undrar över gällande oss eller tärningsspelen, då kan du alltid höra av dig till oss. Vi älskar spel lika mycket som du och tar gärna emot feedback eller hjälper dig med råd och tips.